Wat is Coachen

Coachen is een proces van beschermlagen afpellen om bij je kern te komen. Het is een proces van steeds meer jezelf worden. Mensen komen in hun kracht door los te komen van ondermijnende overtuigingen en gewoontes die je in de loop van je leven hebt ontwikkeld. Je gaat meer je eigen koers volgen en nieuwe kanten van jezelf ontdekken en ontwikkelen.

Je neemt dan verantwoordelijkheid en leiding over je leven vanuit wie je bent, wat jij belangrijk vindt en wat je wilt in plaats van dat je slachtoffer bent van je verleden, je emoties of je omgeving.
 Innerlijke stevigheid maakt dat je opener en meer ontspannen in het leven kunt staan en met de stroom kan meebewegen. Als jij ergens voor staat, lijkt het of anderen met je mee gaan doen en dat wat je nodig hebt langskomt. Je leeft dan niet vanuit het verleden en beperkingen, maar in het NU vanuit een toekomstbeeld met veel mogelijkheden.

Deze ontdekkingstocht doe je zelf, maar niet alleen.

Als coach staat Lies naast je en zal je uitnodigen om jezelf te onderzoeken en steeds een volgende stap te nemen. Het is niet alleen serieus en hard werken, maar ook plezier hebben en erin ontspannen. Het is de bedoeling dat je weer weet waar het jou om gaat, waar jij energie en voldoening van krijgt en zo ook gaat handelen en leven.

Relevante Opleidingen

  • Lichaamsgerichte Coachopleiding  bij Centrum Venwoude
  • Eclectische Gezondheidsbegeleiding (Healthcoach) bij Life University
  • Dromenopleiding bij ITIP
  • Somatic Experiencing (lichaamsgerichte traumatherapie) bij Bodymind Opleidingen
  • Acceptance and Commitment Therapy bij See True Opleidingen
  • Diverse korte trainingen en workshops

Lies is een perfecte coach. Ze legt tijdens haar werkzaamheden met veel warmte precies de vinger op de juiste plaats. Ze voelt in gesprekken haar gesprekspartner aan en past de juiste diepgang op een onderwerp toe. De manier van gespreksvoering zet je aan tot denken en het zien van situaties vanuit verschillende invalshoeken. Lies toont warmte, respect en empathie. Lies is altijd professioneel.

Karlijn

verpleegkundige

Element Coaching & Therapie

Contact

Lies Dekkers
tel. 06-36177724
lies.dekkers@elementcoach.nl

Adres

Boerhaavelaan 50
5644 BE Eindhoven