Persoonlijke coaching

Persoonlijke coaching richt zich op vragen over zingeving & bezieling, vitaliteit & gezondheid, stress & burn-out, lastige emoties (boosheid, verdriet, angsten),  erge dwang of controle, omgaan met grote veranderingen of lastige keuzes, werkgerelateerde vragen of traumaverwerking.

 

Voorbeelden coachvragen

  • Ik wil lichter in het leven staan en meer uit mijn leven halen.
  • Er zijn grote veranderingen in mijn leven en hoe ga ik daar mee om?
  • Ik heb stressklachten of pieker veel en wil een meer ontspannen leven.
  • Ik wil leren omgaan met boosheid, verdriet of angsten.
  • Ik wil erachter komen wie ik werkelijk ben, wat wil ik en hoe ik zo kan gaan leven
  • Ik wil mijn leven meer op orde krijgen en keuzes leren maken.
  • Ik voel me somber, moe, onrustig, heb fysieke klachten en wil me beter voelen.
  • Na een ongeval of heftige gebeurtenis of door mijn jeugd heb ik klachten en wil dit trauma verwerken.
  • Ik heb last van schuld en schaamtegevoelens en daar wil ik iets mee.

Begeleiding burn-out

Stap voor stap begeleid ik je naar herstel. Ik leer je gezonder in het leven en/of werk te staan. In een intakegesprek bepalen we samen een aanpak die bij jou en je situatie past. Je krijgt duidelijkheid over de te nemen stappen en pakt in de periode daarna geleidelijk de regie weer in eigen handen. Je komt fysiek, mentaal en emotioneel op positieve wijze in beweging.

Bij deze klachten combineer ik bij voorkeur de coaching gesprekken met de licht- en magneettherapie van Letec. Deze therapie heeft een positieve invloed en geeft een goede ondersteuning bij het coaching traject. Het bevordert de snelheid en duurzaamheid van het herstel. Cliënten ervaren dat ze de situatie rondom de burn-out en de bijbehorende emoties, zoals schaamte en schuld makkelijker kunnen accepteren. Met name in de acceptatie en herstelfase is veel winst te behalen. Daardoor is het makkelijker om tot actie te komen in het kader van gezondheid of nieuw gedrag.

Cliënten melden dat ze beter slapen, dat hun energie toeneemt, zich rustiger en emotioneel stabieler voelen. Langdurige fysieke klachten worden al vanaf dag één van het behandeltraject effectief aangepakt. Reden genoeg om te onderzoeken of deze behandelaanpak bij je past. Meer informatie vind je op de site van Letec.

Lies was niet beoordelend en op een zeer positieve wijze heeft ze mij tot andere inzichten te laten komen. Lies stelde mij in staat tot zelfreflectie en gaf mij goede werkbare handvaten.

Paul

Ingenieur

Diametrale intense ervaringen in werk en privé leidden tot lichamelijke en geestelijke spanningen, en een tijdelijke ‘stuurloosheid. Via mijn huisarts kwam ik terecht bij Lies Dekkers.

Lies is zeer kundig in het analyseren, begeleiden en toepassen van de juiste methodes. Positief, rustig en aandachtig weet ze een veilige plek te maken. Belangrijk is ook de lichaamsgerichte benadering; met eenvoudige maar doelgerichte oefeningen wordt het lichaam op de juiste momenten in het proces betrokken. Door de combinatie van al deze aspecten komen knelpunten als vanzelf bovendrijven en dienen oplossingsrichtingen zich vaak even vanzelfsprekend aan. Het hele proces was daardoor geen zware zoektocht maar een positieve openbaring. Ik kan Lies daarom van harte aanbevelen voor iedereen in een soortgelijke situatie.

Bas

Element Coaching & Therapie

Contact

Lies Dekkers
tel. 06-36177724
lies.dekkers@elementcoach.nl

Adres

Boerhaavelaan 50
5644 BE Eindhoven