Blog

Sinds een paar jaar zit ik in de Netwerkkring voor de sector Traumahealing van Bodymind Opleidingen.
We willen elkaar blijven ontmoeten, ontwikkelen en ook bekender worden in Nederland.

Met een enthousiaste club mensen organiseren we activiteiten en bijeenkomsten voor mensen die Somatic Experiencing of NARM hebben afgerond.

Aandacht voor Trauma

www.aandachtvoortrauma.nl wordt de thuishaven van lichaamsgerichte traumatherapeuten die opgeleid zijn bij Bodymind Opleidingen in Somatic Experincing® en/of NARM®. De site wordt ontwikkeld door de Netwerkkring. Je kunt er binnenkort informatie vinden wil over trauma of een lichaamsgerichte traumatherapeut zoeken. Er komt ook een pagina voor verwijzers.

In de toekomst komt er een open en gesloten gedeelte.

We zijn gestart met een pagina over hulp aan vluchtelingen, vanwege de urgentie. Daarop vind je nu al artikelen, oefeningen, podcasts etc. Er is een agenda met trainingen en scholingen. We zijn bezig met een pagina online bibliotheek en een pagina waar therapeuten gevonden kunnen wordend. Neem gerust een kijkje.

In maart ben ik gestart met het assisteren in een opleidingsgroep van Somatic Experiencing. Ook het geven van leersessies aan studenten van deze opleiding hoort daarbij en dat past me erg goed.

In februari van dit jaar heb ik de NARM opleiding (Neuro- Affectieve Relation Model) afgerond.
De oplediding heeft me nog meer handvatten geven om met ontwikkelingstrauma te werken. Met thema’s als hechten, gezonde relaties, vertrouwen, zelfbeeld en zelfregulatie bij stress.