Nieuwsbrief Element

 

begin 2015

 

Lies Dekkers
Nieuwjaarswens
Voor iedereen een 2015
vol natuurlijke groei, bloei, liefde, verbinding, genieten en voldoende momenten van rust.
Nieuw logo en nieuwe site online
Na een tijd van bezinnen, zoeken naar beeld en tekst, sparren, uitproberen, soms ploeteren en dan weer in flow werken is het nu tijd om het te laten zien aan de wereld en in het bijzonder aan jou.
Het logo staat rechtsboven in deze brief. Mijn visitekaartje krijg je bij de eerstvolgende ontmoeting, maar voor nu nodig ik je uit om te kijken op mijn vernieuwde site.
“Zijn + Doen = Leven” weekendtraining
Van vrijdagavond 6 tot zondagmiddag 8 maart geef ik samen met ademtrainster Wil Baas deze training op Centrum Venwoude in Lage Vuursche.
ZIJN staat voor rust, ontspanning, nu en verwerken,
DOEN staat voor actie, inspanning, toekomstgericht, doelen bereiken.
Beide aspecten heb je nodig in het leven.
Voor veel mensen is het lastig om de balans in het dagelijks leven hierin te vinden.
In dit weekend ga je onderzoeken en ervaren hoe jij dit kunt vinden in je doen en laten, binnen- en buitenwereld, jij en de ander.
Ademwerk is de rode draad in dit weekend. Daarnaast werken we met lichaamsgerichte structuren, Somatic Experiencing, meditatie en coaching.
Je hoeft geen ervaring te hebben met ademwerkwerk, als het onderwerp je aanspreekt ben je welkom. Wat ademwerk kan doen is ontspannen van lichaam en geest, verruimen, loslaten en heldere inzichten geven.
Meditatief Ademwerk maakt je weg vrij naar een vol leven en het geven van jouw unieke bijdrage aan de wereld!
Word wakker en Leef!
Voor het 6e jaar geef ik met Gert Verkade Word wakker en Leef training van vrijdagmiddag 17 t/m zondag 19 april.
Herken je dat:
  • Je niet alles uit het leven haalt wat er in zit
  • Je je eigen kracht even kwijt bent
  • Je verlangt om plezier te hebben en vrij te kunnen spelen als een kind
Dit weekend kan je een nieuwe impuls geven in je leven. Net als onze andere Word Wakker
weekenden gaat het om de ervaring hoe jij vol in het leven kan staan en
wat jij daarvoor nodig hebt.
Het programma, de omgeving in de mooie natuur en de wijze waarop Gert en ik met de groep werken zorgen voor zowel veiligheid, plezier, uitdaging en mogen ontdekken. Op onze site kan je ervaringen van deelnemers lezen.
De training is op landgoed Hindeheuvel in de Eifel (Duitsland).
De kosten voor de weekenden bedraagt € 355,- voor particulieren. Dit
is inclusief alle verblijfskosten. Voor mensen die de kosten door hun organisatie betaald worden is het tarief € 455,- excl BTW
Veel aanvullende ziektekostenverzekeringen vergoeden een gedeelte van de trainingskosten
Heb je vragen, mail of bel me gerust.
Meer informatie en aanmelden kan via www.wordwakker.com

” de natuur haast zich niet
en toch is alles af”
 
filosoof Loa Tru (604-531 voor Chr.)
Nieuwtjes
  • Onder de vlag van MOOP trainingen zijn dit najaar de eerste twee groepen open inschrijvingen van de training “Motivational Interviewing, de kracht van motiveren” geweest. Diverse professionals waren vertegenwoordigt zoals fysiotherapeut, opleidingsfuktionaris, psycholoog, coach en docent. Juist deze mix van pofessionals die in hun werk te maken hebben met mensen waarbij gedragsverandering speelt, maakt de training waardevol. Het programma, ervaringsgericht leren, de landelijke lokatie, lekkere lunch en ontspannen sfeer maakte het tot een succes. Data voor deze training in 2015 en andere activiteiten van MOOP zijn te lezen op onze site: www.mooptrainingen.nl
  • Op maandagochtend werk ik voortaan als coach bij Letec. Een bedrijf dat wetenschappelijk onderzoek doet naar herstel van burnout in samenwerking met het AMC. Ze zoeken nog mensen die burnout zijn en gratis mee willen doen met dit onderzoek. Meer informatie over dit onderzoek en of je binnen de doelgroep valt kun je lezen op www.letec Eindhoven
  • Wel eens gehoord over duale en non-duale wereld? Dit filmpje kwam ik tegen bij “alles over niets” en ik vond het een insprerend inzicht: “de non-duale wereld bestaat niet” door Jan van den Oever. https://www.youtube.com/watch?v=WQeJa40oUlo
Wat heb jij op je to do lijst staan vandaag?
En wat kan eraf?
 
Lies Dekkers
lies.dekkers@elementcoach.nl
06-36177724